Home
Sertifikācijas tests
Kontakti

Ieiet

Reģistrēties

Aizmirsu paroli

Tuvākie pasākumi

Nav

Rekomendācijas: Diagnosing Fracture Related Infection

Pēdējas rekomendācijas kā diagnosticēt Fracture Related Infection (FRI), definīcija, kritēriji.



lasīt tālāk...


AO Advanced kursi - reģistrācija ir atvērta!

Uz kursiem AO Advanced, kas notiks Rīgā 13.-15. novembrī, ir atvērta reģistrācija. Kursu cena 899 eiro...


lasīt tālāk...


27th Scandinavian Hand Society Congress

Dear Colleagues,

Please allow us to remind you, there is less than 2 weeks remaining before the early bird registration deadline at June 21st 2019.
We would also like to point out the pre-congress course (21st August 2019) on WALANT (Wide Awake, Local Anaesthesia, No Tourniquet) technique presented by dr. Donald Lalonde from Canada. Topics to be discussed include (but are not limited to) overall technique of WALANT surgery, tendon repair, fracture and joint surgery, carpal and cubital tunnel surgery. The registration for the course is not included in the congress package.

lasīt tālāk...


Latvijas traumatologu un ortopēdu konference 2019!

Šogad 12. oktobrī 2019. gadā notiks Latvijas traumatologu un ortopēdu konference 2019! Mājaslapa jau ir atvērta, tur jūs atradīsiet vairak informācijas.

lasīt tālāk...


Standards for the management of open fractures of the lower limb

Šeit Jūs atradīsiet rekomendācijas apakšējo ekstremitāšu vaļējo lūzumu ārstēšanai "Standards for the management of open fractures of the lower limb".


lasīt tālāk...


Informācija no Veselības inspekcijas!

No šī gada sākuma Veselības inspekcija aktīvi meklē risinājumus kā padarīt savu darbu efektīvāku, īpaši slēdzienu par ārstēšanas kvalitāti sagatavošanā. Pašreiz traumatologu darbu izvērtē tikai dr.Juris Matisons. Veselības inspekcija šai saistībā piedāvāja vairākām asociācijām slēgt sadarbības līgumus par dalību slēdzienu sagatavošanā. Sadarbība varētu būt divos veidos...

lasīt tālāk...


Sistēmiskie un inhalējamie hinolonu un fluorhinolonu grupas antibiotiskie līdzekļi – darba nespēju izraisošu, ilgstošu un potenciāli neatgriezenisku nevēlamu blakusparādību risks un lietošanas ierobežojumi

Šajā vēstulē iekļautā informācija attiecas uz visām Latvijā reģistrētām zālēm, kas satur šādas aktīvās vielas – moksifloksacīns, ofloksacīns, ciprofloksacīns, levofloxacīns, norfloksacīns.

lasīt tālāk...


Latvijas traumatologu un ortopēdu asociācijas pilnsapulce

2018.gada 02.novembrī plkst.14.00 VSIA “Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca” konferenču zālē notiks Latvijas traumatologu un ortopēdu asociācijas pilnsapulce.

lasīt tālāk...


Jēkabpils reģionālā slimīca meklē traumatologu!

Jēkabpils reģionālā slimīca aicina darbā ārsu traumatologu gan uz dežūrām, gan pastāvīgam darbam nodaļā!



lasīt tālāk...


Orthopaedic Trauma Fellowship in Hong Kong

We are pleased to announce that the Orthopaedic Trauma Fellowship organized by Department of Orthopaedics and Traumatology, CUHK and supported by the Asian Association for Dynamic Osteosynthesis (AADO) and Stryker is now open for application. All young orthopaedic surgeons are welcome.

lasīt tālāk...


Rekomendācijas RTG veikšanai proksimālo femuru operāciju laikā

Cien. kolēģi! Jūsu ievērībai kā var optimizēt intraoperatīvu rtg izmeklēšanu proksimālu femur lūzumu gadījumos.



lasīt tālāk...


Lūdzam atjaunot savu biedra statusu

Labdien, cienījamie traumatologi! Lai mājas lapā Jūs tiktu attēlots kā asociācijas biedrs, nepieciešams veikt biedra naudas apmaksu...


lasīt tālāk...


Mums darbojas jaunā mājaslapa!

Labdien, kolēģi! Iestājoties pavasarim, ir pienācis laiks ieviest svaigākas vēsmas arī asociācijas mājas lapā. Tas ir nepieciešams, lai asociācijas biedri ātrāk un ērtāk varētu saņemt informāciju, kas saistīta ar profesionālo apmācību, izmaiņām likumdošanā, kā arī viedokļu un pieredzes apmaiņai...

lasīt tālāk...